TOP 5 DREAM JOBS

Η πρώτη πεντάδα αφορούσε τον κινηματογράφο, αυτή τη φορά όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτό αλλά με κάτι πού σίγουρα όλοι μας έχουμε σκεφτεί ξανα και ξανά, κάνοντας όνειρα και σενάρια που μάλλον δύσκολα θα έβγαναιν αληθινά. Στοιχιματίζω πως όλοι έχουν σκεφτεί τι θα θέλανε να κάνουνε αν δεν έκαναν αυτο που κάνουν τώρα ... δηλαδή τα TOP 5 επαγγέλματα αν μπορούσαν έτσι απλά να αλλάξουν την ζωή τους!
Αυτά που έχω βάλει εγώ στη δικιά μου λίστα μερικά ίσως να είναι στις σκέψεις πολλών  σίγουρα όμως είναι αποτέλεσμα προσωπικών γούστων, ενδιαφερόντων και επιλογών...
Για να δούμε λοιπόν...

 TOP 5  DREAM JOBS
1. Frondwoman/Artist in a famous (really famous!!) band
2. Prima Ballarina / Dancer
3. Chef (but a famous one!!)
4. Graffic Designer / Illustrator ( in Fashion Industry)
5. Witch (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)


Χμμμ... ας πώ και μερικά λόγια (χιχι)...Καλά πιστεύω για το Νο. 1 πώς μάλλον είναι κάτι κοινότυπο. Ολοι έχουν ονειρευτεί ...συναυλίες,ταξίδια, κοινό που αποθεώνει, δόξα και λεφτά...και ότι συνεπάγεται όλα αυτα...(sex drugs and rock 'n' roll, περίοδος με πολύ καψιμο, άχαρες παπαράτσι φωτογραφίες σε εξώφυλλα κτλ)...
Όσο αφορά το 2 το 3 και το 4 είναι καθαρά δικά μου αποθημένα..αγαπώ τον χορό και τις μεγάλες παραστάσεις σε μεγάλα θέατρα και όπερες ανα τον κόσμο.
Ως κοιλιόδουλη επίσης και ώς λάτρης της γεύσης και υποστηρικτής της άποψης πως το φαγητό είναι τέχνη πιστεύω πως μια δουλεία που θα μπορούσα να κάνω είναι chef!!
Μεγάλο μου όνειρο επισης είναι να γίνω γραφίστρια / σχεδιάστρια(και να έχει σχέση και με τη μόδα)!! Μεγάλο αποθημένο που ενώ είναι το πιό πραγματοποιήσιμο θέλει πολλά πολλά μα πάρα πολλά λεφτά απλά για να το σπουδάσεις...!Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και καλύτερα ας μήν το πιάσω γιατί πονάει...!!!!
Τέλος το τελευταίο είναι κουλό το ξέρω και μάλλον δεν μετράει κάν σαν επάγγελμα ωστόσο πόσο τέλειο θα ήταν να ξέρεις να φτιάχνεις φίλτρα και ξόρκια και να έχεις μαγικές δυνάμεις!!! Γαμάτο απλά... Δεν έχω αποφασίσει όμως αν θα ήμουνα καλή μάγισσα ή σκοτεινή και με αμφιλεγόμενες προθέσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

Τέλος με αυτή την κατηγορία... όμως αντε περιμένω ενστάσεις, αντιρρήσεις και άλλες ιδέες!!!!!!!!!!!

CIAO

9 σχόλια:

zansot είπε...

hahahahah wonderful career ideas. One of my friends actually wanted to become burberer in arabia because she thought that people there had extraordinarily lots of hair so she would become rich.
weird of me to say that but I just remembered it so.... :P

Lorelai Sebastian είπε...

Hmmm... nice one too!! a paradoxically smart idea to earn a lot of money! : )

efi είπε...

mou aresoun ola, ektos apo chef. anti gia chef tha evaza vampire slayer :P

Lorelai Sebastian είπε...

vampire slayer!
daxei kai egw elega pws to diko mu me ti magissa einai periergo!
xairomai g tin diaforetikotita!!

Christina είπε...

8a sumfwnhsw sto frontman/artist kai sto fashion designer,genika exw 8ema me ta kallitexnika! Ennoeitai pws an oi magisses pairnan lefta h genika uphrxe ws epaggelma 8a eixa hdh fugei!!
K otan hmoun mikrh h8ela na ginw mpalarina alla den to xa oso k an m'areze! :P

Lorelai Sebastian είπε...

xairomai pou polus kosmos kanei tis idies kamenes skepseis me mena!
me apenoxopoiei!!!

Marios είπε...

ey stelinaki 8a se voh8hsw egw na gineis grafistria kai designer se parakalw mi gineis magissa.. :O

Sophey-Franny είπε...

oi foto sou einai gvamates [stop]!

oi idees sou einai gamates [stop]!

asxolisou me grafistiki/fwtografia kati!!! amesaaaa! stop!

oi aparadektoi gamane!!! akoma! :P

Giwrgos N. είπε...

Sunexise na grafeis se parakalw!