TOP 5 GREEK TV SERIES

Τα Τop 5 ελληνικά σίριαλ όλων των εποχών ... Τουλάχιστον απο αυτά που πρόλαβε η γενιά μου μερικά ξεχωρίζουν σίγουρα με μεγάλη ευκολία και τα υπόλοιπα είναι απλά προσωπικό θέμα καψίματος στην τηλεόραση και στις επαναλήψεις! Για να δούμε...

*TOP 5 GREEK TV SERIES*

1.Οι Απαράδεκτοι (σενάριο:Δήμητρα Παπαδοπούλου)
2.Δύο Ξένοι (σενάριο: Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου)
3.Είσαι το ταίρι μου (σενάριο: Λευτέρης Παπαπέτρου)
4.Dolce Vita (σενάριο: Αλέξανδρος Ρήγας  και Λευτέρης Παπαπέτρου)
5.Δις Εξαμαρτείν (σενάριο: Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου)


    
    Λοιπόν... Πιστεύω πως μάλλον όλοι θα συμφωνήσουν πως Οι Απαράδεκτοι πρέπει να ανακηρυχτούν ώς η κορυφαία ελληνική σειρά όλων των εποχών!Σειρά  με τους πιό πετυχημένους χαρακτήρες και φυσικά πολύ προχωρημένη για την εποχή που προβαλλόταν!
Απο τον ''τι έγινε ρε παιδιά;'' / παρών στο Πολυτεχνείο Σπύρο και την Δήμητρα (που βλέποντας τη σειρά δεν μπορείς να σκεφτείς πώς είναι αυτή που γράφει τις θεικές ατάκες) μέχρι τον Βλάση (που χαλαρά απλά παίζει τον ευατό του στη σειρά) και τον απολαυστικό όλα τα λεφτά συγκάτοικο του Γιάννη(που παίζει να ήταν κ απο τους  πρώτους ομοφυλόφιλους στη τηλεόραση) όλοι οι χαρακτήρες έχουν φοβερές ατάκες που φυσικά καθιστούν τη σειρά επίκαιρη μέχρι και σήμερα!

Να σημειώσω για όσους δεν το έχουν παρατηρήσει πως όλοι οι χαρακτήρες διατηρούν τα πραγματικά τους ονόματα κάτι που συνηθίζει η  ΘΕΑ Δήμητρα Παπαδοπούλου στις σειρές της( βλ. Σ'αγαπώ Μ'αγαπάς-σειρά που πιστεύω άξιζε μια θέση στην πεντάδα!!!!!!!!!!!!)


Τώρα τί να πώ για τους Δύο Ξένους! Μπορώ να κάνω διατριβή πάνω στη σειρά, είναι η σειρά που έχω δέι περισσότερες φορές! Τα επεισόδια τα βάζω απλά ώς playlist στο  media player  αντί για μουσική! Έχει τις πιό κορυφαίες ατάκες όλων των εποχών μαζί με τον πιό γαμάτο χαρακτήρα της τηλεόρασης δηλ. την μια και μοναδική κυρία Ντένη Μαρκορά που την υποδύεται η αγαπημένη Ντίνα Κώνστα. Στη σειρά έχουν εμφανιστεί ώς guest ονόματα όπως η Λιάνα Κανέλη και ο Σπύρος Φωκάς αλλά και cult πρόσωπα όπως η Ελένη Λουκά, ο εθνίκος σταρ και η Πέπη Τσεσμελή! 


Είσαι το ταίρι μου... η σειρά με τα πίο ανατρεπτικά ζευγάρια! Ήμουν ΄γ λυκείου όταν παιζόταν κανονικά και θυμάμαι ακόμα το φοβερό τρέιλερ με την τηλεοπτική Βίκυ/Στέλλα και τον Σώτήρη (Αλέξη Γεωργούλη) στη σκηνή που πέφτει το πρώτο φιλί!!!! Τρέλα και παράνοια!!
Ο Λάζαρος (μαζί με την 'κ.Ντένη μου') είναι απο του χαρακτήρες που απλά γράψανε ιστορία στην τηλεόραση και φυσικά θυμάμαι όλες τισ ατάκες απ' έξω!




Αξεπέραστη Χρίστίνα Μαρκάτου και Αντώνης Καλόυδης με  τρελό κρυφό έρωτα που δέν θυμάμαι να βλέπω τα επεισόδια όταν παιζόντουσαν κανονικά ... αλλά σίγουρα έχω λιώσει να τα βλεπω ξανά και ξανά σε επαναλήψεις !!!!Ο Αντώνης ήταν στάνταρ πολύ μικρός τότε που γυρίστηκε η σειρά και φαίνεται κιόλας και η μοναδική Σάσα(Κατιάνα Μπαλανίκα) σε τρελά κέφια με τις πίο πικάντικες ατάκες!
Ασπασία ... απλά θεά!!!




Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού ! Επική σειρά... που όμως δυστυχώς έχω χρόνια να παρακολουθήσω! Θυμάμαι την αξεπέραστη Γιολάντα Ραγιά σε ένα κανάλι(ο θεός να το κάνει ) να φέρνει τα πάνω κάτω και μονίμως να υπάρχει το φοβερό δίλλημα ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους του σταθμού που διεκδικούσαν την κόρη της Νένα Μεντή!!




Πιστεύω αδικήθηκαν πολλές σειρές και πολλές άξιζαν να είναι στη λίστα ... αλλά η επιλογή είναι δύσκολη!
Αυτά με τις σειρές αν και θα μπορούσα να γράψω άπειρα σχόλια!

Περιμένω τα δικά σας... και φυσικά θα ακολουθήσει ξεχωριστό post Top 5  ξένων σειρών!!!


CIAO

1 σχόλιο:

alex_alex είπε...

there is no business, like show business!!!!